Integritetspolicy

Hantering av personuppgifter

Vi hanterar personuppgifter på det sätt som beskrivs i dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter är all information som kan kopplas till dig. Det kan till exempel vara ditt namn och telefonnummer.

Därför behöver vi dina personuppgifter

Vi samlar in och sparar personuppgifter för att kunna tillhandahålla tjänster som du har beställt. Detta innefattar även att genomföra betalningar, skicka fakturor, vid behov verifiera din identitet, och kommunicera med dig om villkor, uppdateringar och liknande, samt skapa och tillhandahålla användarkonton. Vi använder även personuppgifter för kundtjänst och för att skicka nyhetsbrev eller information om erbjudanden som du anmält till. Om du får SMS om erbjudanden och inte längre vill motta dessa så avregistrerar du dig HÄR. Slutligen använder vi personuppgifter för analys, produktutveckling, säkerhet och regelefterlevnad. 

Dessa personuppgifter hanteras

När du ringer vår tjänst registreras och sparas det telefonnummer du ringer ifrån. Är du fakturakund så registreras och sparas ditt namn, telefonnummer, adress och personnummer, samt mejladress om du har valt att få fakturan till din mejl. Är du kortbetalningskund så registreras och sparas ditt namn, telefonnummer och mejladress.

Så skyddas dina personuppgifter

Dina personuppgifter krypteras och sparas på säkra servrar och är endast tillgängliga för personer med speciella åtkomsträttigheter. Det betyder att obehöriga inte kan komma åt dina personuppgifter. Krypteringen gör att informationen överförs och sparas på ett säkert sätt. Alla monetära transaktioner sker via en gateway-leverantör och sparas eller behandlas inte på våra servrar. Personuppgifter raderas automatiskt när det inte längre är nödvändigt att spara dem.

Företag med tillgång till dina personuppgifter 

Förutom Red Hat Holdings LTD har vår tekniska leverantör Viatel Sweden Aktiebolag och administrativa leverantörerna Akova Finans AB och Strex A/S tillgång till dina personuppgifter.

Kakor och liknande tekniker

När du besöker vår webbsida sparas olika typer av data lokalt på din dator, mobil eller surfplatta med hjälp av så kallade kakor, mobila identifierare och spårningsanrop. Dessa används för att anpassa webbsidans innehåll och funktioner för att förbättra din upplevelse. Till exempel sparas dina inställningar och användarnamn så att du slipper ange dem vid varje nytt besök på webbsidan. En kaka är en liten textfil som webbsidor begär att få spara på din dator för att din webbläsare ska kännas igen. En mobil identifierare är ungefär som en kaka, men för din mobila enhet. Spårningsanrop är anrop som görs av webbläsaren i bakgrunden för att möjliggöra analys av den sida du besöker och vad som har hänt under ditt besök på sidan.

Tredjepartskakor

Google och dess partnerföretag använder egna kakor, så kallade tredjepartskakor. Dessa används för att Google och dess partnerföretag ska kunna visa annonser för dig baserat på dina besök på vår webbsida och andra webbsidor. Du kan välja bort anpassade annonser genom att besöka Google.

Att inaktivera kakor och liknande tekniker

Om du väljer att inaktivera kakor kan viss funktionalitet på vår webbsida sluta att fungera.

Omdömen

Ofta är andra konsumenters åsikter den allra bästa informationen inför ett köp. Därför låter vi kunder skriva omdömen om vår tjänst här på webbsidan. Omdömen speglar våra kunders personliga upplevelser av vår tjänst och ska därför inte ses som en garanti eller som representativa för alla kunder. För att förhindra obehörig användning publiceras omdömen efter att vi har läst och vid behov redigerat dem. Vi redigerar även omdömen om det behövs för läsbarheten eller vid språkfel. Vi delar inte nödvändigtvis åsikter och synsätt som uttrycks i omdömen. Omdömen får under inga omständigheter göra anspråk på att våra tjänster kan användas för att diagnostisera, behandla, mildra eller förhindra sjukdom. 

Kontakt

Du har rätt att få en kopia på dina personuppgifter och, under vissa förutsättningar, få dina uppgifter raderade. Om du har frågor om behandlingen av dina personuppgifter, vill få kopia eller begära radering är du välkommen att kontakta oss på info@redhatholdings.com eller 0660-660020

Senast uppdaterad: 2022-04-20

Katherine
bloggar
Katherine
56

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du ringer till henne kommer du att...

Angelina
Angelina
62

Presentation kommer snart

Visa fler

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

0939-1147147