Information

Hur tjänsten fungerar och vad det kostar

Våra vägledare finns här dygnet runt, tillgängliga från bekvämligheten av sina egna hem. Vår tjänst är kvalitetssäkrad. Alla samtal mellan dig och rådgivaren är konfidentiella. Ring 0939-1147147 så får du tydliga instruktioner om hur du går tillväga. Tryck 1 för att kopplas till första lediga person. Tryck 2 för att lyssna på presentationer. Tryck 3 för att välja vem du vill prata med. help@astraltv24.se

Tryck 9 när som helst under samtalet för att återgå till huvudmenyn. Om vägledaren du söker är utloggad kan du använda vår gratis notifikationstjänst. Du skickar ett SMS med vägledarens 1, 2 eller 3-siffriga nummer till 08-55445544. Du får då ett SMS när vägledaren har loggat in, förutsatt att vägledaren loggar in inom 24 timmar.  

Samtal kostar 29.90 kr/min. Du debiteras från det att samtalet kopplas upp tills du kopplar bort samtalet. Om din operatör normalt tar ut en vanlig samtalstaxa läggs en samtalstaxa till. Kostnaden för samtalet läggs på din telefonräkning. Samtalet avbryts normalt automatiskt av telefonbolaget efter ungefär 50 minuter. Du är då välkommen att ringa tillbaka. Om ett samtal avbryts och du ringer tillbaka inom 2 minuter kopplas du direkt till samma vägledare.

Du måste vara över 18 år för att använda våra tjänster och telefonabonnemanget måste stå i ditt namn. Alternativt måste du ha tillstånd från den som äger telefonabonnemanget. Du kan inte ringa med kontantkort från Telia, Tre eller Telenor. Det finns ingen ångerrätt för denna tjänst. Alla samtal betraktas som underhållning. Våra vägledare ger inte råd avseende medicin, sjukdomar, affärsbeslut eller spel.

På startsidan, ovanför vägledarna, har du möjlighet att ange ditt telefonnummer och/eller din mejladress. Gör du det så får du ett meddelande så fort vi ger iväg gratisminuter. När vi ger iväg gratisminuter anger vi det på samma ställe på startsidan. Gratisminuterna gäller för endast ett samtal, det antal minuter, den dag och fram till det klockslag som anges. Kopplas du inte fram till en vägledare så räknas inte gratissamtalet och du kan ringa igen för ditt gratissamtal. Samtalstiden börjar räknas när samtalet kopplas upp och slutar när du kopplar bort samtalet. Är samtalet längre än antalet gratisminuter, betalar du som vanligt för den tid som inte var gratis. För samtal med gratisminuter tillkommer en vanlig samtalstaxa i de fall din operatör normalt debiterar en vanlig samtalstaxa. Det går inte att få gratisminuter om du är kund hos Comviq. 

Om du vill lägga till ditt telefonnummer och få SMS när vi ger bort gratisminuter, klicka här. Om du vill ta bort ditt telefonnummer för att sluta få SMS om gratisminuter, klicka här.

Du når vår kundtjänst på help@synskonline.se. På vardagar 09-17 kan du även ringa oss på 0660-660020. Om vi är upptagna kan du lämna ditt telefonnummer, namn och ärende så återkommer vi till dig inom kort. 

Red Hat Holdings Limited, Evangelistrias 10, Levanco Tower 1, Office 601, 3031, Limassol, Cypern.

Katherine
bloggar
Katherine
56

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du ringer till henne kommer du att...

Angelina
Angelina
62

Presentation kommer snart

Visa fler

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

0939-1147147