Erbjudande

Ring 10 minuter gratis första gången

Är du nyfiken på varför vi har så många nöjda kunder? Nu kan du prova gratis och få reda på varför. Ring 0939-1147373. Ordinarie pris är 29.90 kr/min vilket gör erbjudandet värt 299 kr.

Gäller nya kunder

Erbjudandet gäller endast ett samtal och endast nya kunder. Som ny kund räknas den som inte har ringt vår tjänst efter 31 december 2018. Vår tjänst marknadsförs på www.astraltv24.com, www.spålive.se och www.spådom24.se

Räknas bara om du kopplas fram

Gratissamtalet räknas bara om du kopplas fram till en person. Gratisminuter kan inte flyttas från ett samtal till ett annat. Samtalstiden börjar när samtalet kopplas upp och slutar när du kopplar bort samtalet. Det går inte att få gratisminuter om du är kontantkortskund eller kund hos Comviq.

10 minuter gratis

Om samtalet varar 10 minuter eller mindre är hela samtalet gratis. Om samtalet varar längre betalar du endast för de minuter som överstiger 10 minuter. För samtal med gratisminuter tillkommer en vanlig samtalstaxa i de fall din operatör normalt debiterar en vanlig samtalstaxa.

Om du vill ta bort ditt telefonnummer för att sluta få SMS om gratisminuter

klicka här
Angelina
Angelina
62

Presentation kommer snart

Katherine
bloggar
Katherine
56

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du ringer till henne kommer du att...

Visa fler

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

0939-1147373