Erbjudande

Ring 10 minuter gratis första gången

Är du nyfiken på varför vi har så många nöjda kunder? Nu kan du prova gratis och få reda på varför. Ring 0939-1147373. Ordinarie pris är 29.90 kr/min vilket gör erbjudandet värt 299 kr.

Erbjudandet gäller endast ett samtal och endast nya kunder. Som ny kund räknas den som inte har ringt vår tjänst efter 31 december 2018. Vår tjänst marknadsförs på www.astraltv24.com, www.spålive.se och www.spådom24.se

Gratissamtalet räknas bara om du kopplas fram till en person. Gratisminuter kan inte flyttas från ett samtal till ett annat. Samtalstiden börjar när samtalet kopplas upp och slutar när du kopplar bort samtalet. Det går inte att få gratisminuter om du är kontantkortskund eller kund hos Comviq.

Om samtalet varar 10 minuter eller mindre är hela samtalet gratis. Om samtalet varar längre betalar du endast för de minuter som överstiger 10 minuter. För samtal med gratisminuter tillkommer en vanlig samtalstaxa i de fall din operatör normalt debiterar en vanlig samtalstaxa.

Om du vill ta bort ditt telefonnummer för att sluta få SMS om gratisminuter

klicka här
Laura
bloggar
Laura
529

Laura har mediala förmågor som gått i arv i många generationer i släkten. Hon använder många verktyg när hon...

Annie
Annie
211

Annie har ett sjätte sinna och visar dig vägen genom vardagsproblem som vi alla kan ha. Låt henne vägleda...

Visa fler

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_
0939-1147147